Nieuwsberichten
Vitesse O12 wint overtuigend van Volendam 11/04
Nadat deze wedstrijd een aantal weken geleden op verzoek van Volendam werd uitgesteld, stond het afgelopen zaterdag wel op het programma. Door het bomvolle programma op Papendal, klonk het eerste fluitsignaal van de scheidsrechters pas om 14.00 uur en werd er op echt gras gespeeld.

De O12 is normaal gesproken een langzame starter en geeft in het eerste blokje vaak nog niet helemaal thuis, maar dat was deze wedstrijd niet het geval. Er werden volop kansen gecreëerd en Volendam werd van begin af aan goed onder druk gezet. Dit resulteerde dan ook in een 7-0 tussenstand na dit blokje. Doelpunten werden er gescoord door Jesaja, Sage, Nathan, Robin en door een zuivere hattrick van Youssef.

In de volgende blokjes veranderde het spelbeeld iets en beet Volendam zo nu en dan ook van zich af, maar het aloude punt van jezelf belonen door het afmaken van de kansen kwam weer boven.  Dit resulteerde in blok 2 in een stand van 1-2 (doelpunt Milan) en in blok 3 van 2-0 (doelpunten van Jesaja 2x). Totaalstand na 3 blokjes was dus 10-2.

In het laatste blokje was de O12 aan de ene kant oppermachtig, maar wist alleen Luc het net te vinden, terwijl aan de andere kant een 2-0 voorsprong werd weggegeven en eindigde het in 2-2 (doelpunten van Youssef en Dinay). Al met al in dit blokje dus een 3-2 winst voor de Geel-Zwarten.

De O12 speelde een overtuigende, goede wedstrijd, waar de score niet helemaal recht deed aan het spelbeeld. Eindstand: 13-4
 


Bron: redactie / L.K.

Deel online: