Nieuwsberichten
Vitesse O12 wint wederom van FC Groningen O12 19/12
Na een week van weinig trainen en een afgelaste wedstrijd tegen Utrecht vanwege het barre weer, mochten de jongens vandaag weer voetballen. FC Groningen was de tegenstander, een team waar Vitesse de vorige wedstrijd van gewonnen had in Groningen zelf.

Om half 10 begon de wedstrijd en Vitesse begon meteen goed aan de eerste helft. Bij het team van trainer Jos werd het verschil al snel groot. Tim van der Leij scoorde het eerste doelpunt waarna Sven Kerkhof en Raf Braitman de 2-0 en de 3-0 maakten. Groningen deed wat terug door de 3-1 te scoren, maar gevaarlijk werd Groningen niet meer want Tim van der Leij maakte zijn tweede: 4-1.
 
Bij het team van trainer Gino ging het geleidelijk op; Tom Vlietstra maakte de 1-0 en Groningen de 1-1. De eerste helft werd bijna met winst afgesloten toen Stan Bouwens de 2-1 maakte. Echter, Groningen wist nog de 2-2 te scoren.

De teams werden gewisseld in de 2de helft.

Het team van trainer Jos begon goed al nam Vitesse geen afstand van Groningen. Tim van der Leij maakte de 1-0. Groningen kwam daarna zelfs op een voorsprong, maar Koen Steenbakkers zette Vitesse weer naast Groningen: 2-2. In het verloop was het Mats Egbring die het verschil maakte, hij scoorde er 3. Zo eindigde de stand op 5-2.

Aan de andere kant van het veld moest trainer Gino al snel naar een achterstand kijken. Al maakte Annas Zarrouk de 1-2 en Stan Bouwens de 2-2. En was het Koen te Veluwe die de 3-2 maakte met een fraaie goal. De score werd uiteindelijk 5-3 namens de Arnhemmers wisten Jip de Vries en Stan Bouwens de 6-4 te maken.

Doelpuntenmakers
Tim van der Leij 3
Mats Egbring 3
Stan Bouwens 3
Tom Vlietstra 2
Raf Braitman 1
Sven Kerkhof 1
Anass Zarrouk 1
Koen Steenbakkers 1
Koen Te Veluwe 1
Jip de Vries 1


Bron: redactie / S.B.

Deel online: