Nieuwsberichten
Vitesse O14 lijdt nederlaag tegen PEC Zwolle 07/05

Na de verloren wedstrijd tegen Feyenoord begon Vitesse O14 tegen PEC Zwolle. Vitesse had alle wedstrijden nog gewonnen tegen Zwolle en wilde dit graag zo houden. De wedstrijd was in de beginfase voor beide teams. Over en weer waren er een aantal kansen, maar tot goals leidde dit niet.

Na verloop van het spel kreeg Vitesse het wat lastiger. De aanvallers van PEC Zwolle kwamen wat meer voor de goal en Vitesse kon hier moeilijk onderuit voetballen. En verdiend kwam Zwolle dan ook 1-0 voor. De spits van de Zwollenaren schoot rand 16 prima raak. Vitesse keek tegen een achterstand aan toen het de rust in ging.

De tweede helft moest het dan gaan gebeuren voor Vitesse om de achterstand ongedaan te maken. De wedstrijd begon een stuk fysieker. Hierdoor kon Vitesse er ook wat minder goed onderuit voetballen. Toch werd Vitesse sterker in de wedstrijd, echte kansen kwamen er dan ook via de aanvallers van Vitesse maar de goal bleef uit. Zwolle was gevaarlijk op de counter maar kwam niet door de verdedigers heen van vitesse.

Zo eindigde deze wedstrijd in een 1-0 overwinning voor PEC Zwolle en kan Vitesse zich opmaken voor de laatste competitiewedstrijd tegen NAC Breda.

Opstelling:
1. Nigel, 3. Marcus (C), 4. Jorn, 5. Max, 14. Vincent, 8. Ruben, 6. Devonish, 10. Mika, 9. Eray, 11. Milan S., 19. Gallio.

Wissels:
15. Stijn, 16. Sem, 17. Gijs.S, 19 Gijs.H.
Bron: redactie / S.B.

Deel online: