Nieuwsberichten
Vitesse O14 onderuit tegen Feyenoord 07/05

Op 30 april om 12:00 uur was Feyenoord de tegenstander van Vitesse O14. De voorgaande wedstrijd werd knap gewonnen door de Arnhemmers. Vitesse wist bij aanvang dat het een goed resultaat kon halen, en na de aftrap was Vitesse dan ook meteen gevaarlijk via Gallio die de bal mee kreeg in de 16. Zijn schot ging via de keeper over de achterlijn. Marcus kreeg de bal vanuit de corner, maar ging net over de goal.

Ondanks de goede start en een aantal kleine kansjes ging het verloop van de wedstrijd minder goed. De vleugelspelers van Feyenoord wisten hun snelheid goed te benutten en melden zich steeds vaker voor de goal. De verdediging van Vitesse had hier moeite mee, en het werd dan ook al snel 1-0.

Vitesse kon maar weinig grip krijgen en al snel kon de vleugelspeler van Feyenoord voorzetten. De bal kwam bij de spits die raak kopte: 2-0. Elke bal van Feyenoord leek erin te gaan, want na de 2-0 werd in een soortgelijke situatie ook de 3-0 gemaakt. Vitesse ging met 3-0 rusten en moest het de tweede helft echt anders gaan aanpakken zodat de score niet nog groter zou uitvallen.

De tweede helft begon en er kwam wat meer brutaliteit van Vitesse af. Er werd weer gevoetbald en Feyenoord kreeg wat minder kansen. Het enige dat Vitesse na liet was echt kansen creeëren, en dit deed Feyenoord af en toe wel. Een schot werd nog gepareerd door keeper Jasper, maar in tweede instantie schoot Feyenoord alsnog de 4-0 binnen.

Eindelijk was daar dan toch een goal van Vitesse. Eray kopte goed raak op een voorzet van Vincent die goed opkwam vanuit de back positie. De wedstrijd was gespeeld en Feyenoord maakte hierna nog de 5-1.

Opstelling:
1. Jasper, 2. Stijn, 3. Marcus (C), 4. Vincent, 5. Bohdy, 6. Devonish, 8. Jorn, 9. Gijs.H, 10. Gijs.S, 11. Milan S, 19. Gallio.

Wissels:
1. Nigel, 15. Milan Br., 16. Ruben, 17. Mika, 18. Max
Bron: redactie / S.B.

Deel online: