Nieuwsberichten
Vitesse O14 verslaat NAC Breda 10/05

De laatste competitiewedstrijd speelde Vitesse tegen NAC Breda. Er was dit seizoen nog niet gewonnen van NAC en om met een goed gevoel de competitie af te sluiten was dat wat Vitesse wilde.

Vitesse begon dan ook goed aan de wedstrijd. Onder leiding van aanvoerder Marcus ging Vitesse op zoek naar de eerste goal. Uit een corner kopte Marcus net over. Gijs H. en Eray waren een aantal keren gevaarlijk voor de goal maar wisten niet te scoren.  NAC Breda, wat een aantal keer gevaarlijk was met afstandsschoten, moest elke keer toekijken hoe keeper Nigel goed redde.

Daar waar Vitesse het betere van het spel had, was NAC met een vrije trap op de rand van de 16 nog het dichts bij de 1-0, maar Nigel wist de vrije trap weer tegen te houden. Zo ging Vitesse met 0-0 de kleedkamers in.

De tweede helft begon en Vitesse begon meer druk uit te voeren op NAC. Dit zag je ook in het spel terug. NAC werd minder gevaarlijk en het wachten was op de 1-0. Max die goed voorkwam schoot de bal op de paal en NAC kon weg werken. Meteen daarna gaf Milan Br.  een prima pass op Gijs.S die helaas over schoot. Zo bleef het nog spannend want NAC kwam er een paar keer goed uit vanuit de counter.

Daar was dan de bevrijdende 1-0; Max, die een ware plaag was voor de defensie van NAC, kon goed voorgeven en Eray wist hier wel raad mee. Hij stond op de goede plek om de 1-0 binnen te schieten. Niet veel later was het weer Max die goed via de vleugel opkwam en een bekeken voorzet kon geven. Gijs.H kon met izjn linker de bal goed binnenschieten: 2-0.

De ruimten bij NAC werden groter en Vitesse kon lekker doorvoetballen. De 3-0 kwam op naam van Gijs H. Wederom was het Max die een voorzet gaf. Eindstand 3-0

Opstelling:
1. Nigel, 2. Stijn, 3. Vincent, 4. Bohdy, 5. Milan, 6. Marcus(C), 7. Eray, 8. Jorn, 9. Gijs. H, 10. Gijs.S, 11. Max.

Wissels :
14.Arie (55min > Gijs S.), 15.Milan.S (55min > Eray), 16. Mika (60min > Max), 17. Devi (55min > Marcus), 18. Ruben (60min > Jorn)

Doelpuntenmakers:
1-0: Eray
2-0: Gijs H
3-0: Gijs H
Bron: redactie / S.B.

Deel online: