Nieuwsberichten
Vitesse O15 blijft steken op 0-0 tegen NEC 11/04

Na het verlies in de vorige competitiewedstrijd in en tegen Volendam kwam deze wedstrijd als geroepen. Een derby waarvoor je de jongens niet extra hoeft te motiveren. Helaas zal dit een kort verslag zijn want waar je bij een derby aan een hoop spektakel denkt was dat in deze wedstrijd ver te zoeken.

Ondanks het feit dat wij meer balbezit hadden dan onze tegenstanders uit Nijmegen kon dat niet in doelpunten worden omgezet. Sterker nog, de gasten kregen in de eerste helft de grootste kansen om op voorsprong te komen. Gelukkig voor ons faalden zij in de afwerking en gingen we met 0-0 rusten.

Na rust kabbelde de wedstrijd voort en ook in de tweede helft weer het meeste balbezit voor ons, maar ook nu resulteerde dat niet of nauwelijks tot echt grote kansen. NEC speelde vrij compact en daar hadden wij grote moeite mee. Doordat het doelpunt maar uitbleef werd er slordiger gespeeld en vaak voor de lange bal gekozen. Het was moeilijk om door die hechte verdediging heen te komen en wat de jongens ook probeerden, meer dan een gelijkspel zat er vandaag niet in. Hierdoor is onze directe concurrent Feyenoord twee punten op ons uitgelopen doordat zij hun wedstrijd wel wonnen.

Volgend weekend is het paasweekend en dan zijn wij vrij maar die week daarop spelen we uit tegen FC Utrecht O.15, aanvang wedstrijd is 14:45 uur.
Bron: Redactie / H.R.

Deel online: