Nieuwsberichten
Vitesse O15 start met gelijkspel 09/01

Op zaterdag 6 januari speelden we de oefenwedstrijd tegen FC Twente O15. Omdat Papendal helemaal vol zat konden we gelukkig terecht in Dieren bij de plaatselijke v.v. Dieren. Omdat daar een toernooi aan de gang was en wij na de wedstrijd een lunch hadden bij het plaatselijke Eetcafe Het Schilderij met alle spelers en aanhang, was het lekker druk langs de lijn.

De eerste twintig minuten speelden de mannen de bal soms lekker rond en probeerden op te bouwen. Vanuit twee dode spelmomenten konden de gasten uit Enschede ook twee keer scoren. Hier moeten we in vervolg scherper op letten. Milan Sanders wist bijna de keeper van Twente te verschalken met een prima harde kopbal. Vincent Derksen viel na een ongelukkige botsing uit met een hoofdwond. Ondanks dat we bij vlagen beter voetbalden gingen we met een 0-2 achterstand de rust in.

Na rust tapten we uit een ander vaatje. Onze snelle buitenspelers konden af en toe de achterlijn halen, de spits (gastspeler) en onze jongens moesten nog beetje aan elkaar wennen, maar het ontbrak ook een beetje aan geluk. Na rust, werd er via rechts vaak goed opgebouwd en dit resulteerde dan ook in een paar kansjes. Marcus Steffen wist onze aansluitingstreffer te maken en Eray Surul maakte de gelijkmaker. Een overwinning had er ook ingezeten, maar we kunnen het team complimenteren. Ze hebben proberen te voetballen en hebben hard gewerkt om een goed resultaat te behalen.

Met ruim 60 personen sloten we de dag af met een gezellige, lekkere lunch en hier en daar een borreltje.

Zaterdag a.s. spelen we uit tegen Sparta. We gaan ervoor!


Bron: Redactie / DvdW

Deel online: