Nieuwsberichten
Vitesse O16 ruim voorbij Fortuna Sittard 15/10

Nog steeds zonder Shaquille en Yairo stond op deze regenachtige zaterdag de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Na de mooie overwinning van vorige week op De Graafschap begonnen we vol vertrouwen aan deze wedstrijd.

De eerste helft hadden we veel balbezit en kregen we best veel kansen, maar Wessel en Miliano wisten niet te scoren. Aan de andere kant was het tot twee keer toe Twan die ons in de wedstrijd hield. Fortuna loerde op de counter maar zelfs één op één was Twan de winnaar. Gelukkig scoorde we de eerste helft wel een keer. Een mooie pass van Noah in de 39e minuut werd knap door Naygiro binnen geschoten. In de rust liet Tim zien waar de ruimtes lagen en dat we de bal sneller rond moesten laten gaan.

De tweede helft begonnen we gelijk met druk zetten en al snel kwamen de kansen. In de 46e minuut was het weer Naygiro die een pass van Jordy bekwaam afmaakte en in de 48e minuut was het wederom Naygiro die nu een voorzet van Teun met het hoofd inkopte. Fortuna had de tweede helft weinig in te brengen en het was Wessel die na een pass van Sil in de 77e minuut de eindstand op 4-0 bracht.

Een mooie overwinning boys maar jullie hebben jezelf te weinig beloond vandaag. Volgende week dan maar in de topper tegen PSV
Bron: redactie / M.B.

Deel online: