Nieuwsberichten
Vitesse O.16 weet niet te winnen 10/10
Afgelopen zaterdag stond een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Na een sterke seizoensopening met twee zeges is Vitesse drie wedstrijden zonder overwinning.

De openingsfase is niet goed van de kant van Vitesse. Na tien minuten is ADO dichtbij de openingstreffer. Een schot, rand 16, wordt geblokt door een verdediger van Vitesse. Twee minuten later onderschept ADO een foutieve terugspeelbal, de fout wordt genadeloos afgestraft met een hard schot in de rechter bovenhoek (0-1). Vier minuten later is ADO dichtbij een tweede treffer, Job houdt Vitesse in de race door tot twee keer toe knap de inzet te keren. Na twintig minuten is Vitesse voor het eerst gevaarlijk, het schot van Sergio vanaf de tweede lijn gaat net over. In de 31e minuut komen we gelijk na een individuele actie en schot van Berete dat via een tegenstander een doelpunt wordt (1-1). Dit is tevens de ruststand.

Na rust komt Vitesse beter in haar spel. In de slotfase is Vitesse meermaals in de gelegenheid een winnend doelpunt te maken. Een schot van Adil raakt de lat en de inzet van Melano gaat net naast de paal.

Opstelling:
Job Froeling (K), Kelvin Bui, Djordy de Lorme, Maikel Epskamp, Daan Putman, Daan Huisman, Darnell Hall, Enzo Cornelisse (C), Simon van Duivenbooden, Oumar Berete, Sergio Hughes

Wissels:
40' Kelvin Bui (uit) - Eelco Mostert (in)
40' Daan Huisman (uit) - Rivano Stacie (in)
40' Simon van Duivenbooden (uit) - Melano Thier (in)
64' Darnell Hall (uit) - Adil Aitali (in)
68' Enzo Cornelisse (uit) - Jayden Houtriet (in)


Bron: redactie / RvdB

Deel online: