Nieuwsberichten
Vitesse O17 speelt verdiend gelijk tegen PSV 26/04

Waar we afgelopen zaterdag in de bus stapten richting het hoge Noorden gingen we dinsdag 16 april de andere kant op, op naar Noord-Brabant op naar de Herdgang. Het weer zat mee en we speelden ook weer op een echte grasmat, al met al had alles en iedereen er zin in. De wedstrijd zelf was rommelig met over en weer veel balverlies en weinig tot geen kansen aan beide kanten. De gastheren gooiden veel fysiek in de strijd waar onze jongens voetballend onderuit probeerden te spelen.

We kwamen in de 21e minuut ietwat gelukkig op voorsprong als een voorzet door Jomairo door de PSV goalie niet klemvast wordt gepakt. De bal komt voor de voeten van onze spits en dit buitenkansje laat Simon zich natuurlijk niet ontzeggen. Nog voor de rust krijgen we 2 klutsdoelpunten tegen en moeten dus weer van voren af aan beginnen. In de 2e helft krijgen we meer grip temeer ook daar de krachten bij de thuisploeg steeds meer wegvloeiden. De gelijkmaker valt na iets meer dan een uur spelen als het wederom Simon is die door de Eindhovense defensie slalomt en de 2-2- aantekent.

Een gelijkspel was vandaag dan ook een terechte uitslag. Zaterdag spelen we thuis tegen Feyenoord O17, de wedstrijd op Papendal begint om 12:00 uur.
 

Opstelling:
1. Job, 2. Kelvin, 3. Eelco,4. Maikel (40. Sergio) 5. Jomairo, 6. Daan ©, 7. Melano (58. Darnell), 8. Enzo, 9. Simon, 10. Nouri, 11. Million

Wissels:
12. Kevin, 15. Darnell (58. ingevallen voor Melano) 17. Sergio (40. Maikel) 18. Jayden 19. Mike

Scoreverloop:
21. 0 – 1 Simon (assist: Jomairo)
24. 1 – 1 PSV
38. 2 – 1 PSV
63. 2 – 2 Simon (assist: Nouri)
Bron: redactie / H.R.

Deel online: