Nieuwsberichten
Vitesse O17 verliest ook tweede competitiewedstrijd 16/09
Vitesse O17 lukte het ook niet om de tweede competitiewedstrijd te winnen. Uit tegen het sterk verdedigende FC Groningen werd verloren met 1 – 0. Vitesse speelde de eerste helft veelal op de helft van FC Groningen. Het was voor Vitesse moeilijk om door de verdediging heen te komen.

In de twaalfde minuut een uitval van FC Groningen. Deze kans werd direct benut. Hierna kreeg Vitesse wel een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker. Direct na het doelpunt van FC Groningen kreeg Vitesse een kans. Nigel de Weerd bereikte Eray Surul. Zijn schot werd gered door de doelman. Inde vijftiende minuut een schot van Gallio Esajas ging maar net naast het doel. Verder in de eerste helft bleef Vitesse drukken, maar kansen waren er niet meer.

In de tweede helft probeerde Vitesse met lange ballen op vleugelspelers gaten te creëren in de verdediging van FC Groningen. Helaas bleven doelpunten uit. De grootste kans was voor Eray diep in blessure tijd. Een verkeerde terugspeelbal van een FC Groningen kwam bij Eray, maar hij zag zijn inzet gered door de doelman. Helaas dus geen punten, maar er werd wel hard gewerkt en waren punten eigenlijk wel verdiend geweest.

Opstelling:
Nigel van Haveren, Leonardo Rocha de Almeida, Espen van Ee, Max van Beem, Tarik Challoui, Andrei Gheralia, Nigel de Weerd, Jorn Smits, Eray Surul, Devonish Eustatia, Gallio Esajas.

Wissels ingevallen: Wesley Muit, Rik van ’t Wout, Jorg van Rijn.
Wissels niet ingevallen: Kevin Gadellaa

Scoreverloop:
12. 1-0 FC Groningen.
Bron: redactie / AvdB

Deel online: