Nieuwsberichten
Vitesse O17 verslaat PSV O17 in Eindhoven 08/10

De wedstrijd van vandaag is op ons verzoek verplaatst van de gebruikelijke zaterdag naar de vrijdagmiddag 5 oktober. Om 15:00 werd er op de Herdgang afgetrapt.

Direct na het fluitsignaal waren de intenties meteen goed zichtbaar. We zaten er kort op en bij de eerste de beste aanval was het Million die vanuit de zestien met een bekeken schot in de verre hoek de doelman verschalkte. Na een schot op Job was het Daan die via een vrije trap vanaf 16 meter mocht aanleggen. Het schot zeilde net over de kruising. We bleven aanzetten en dat resulteerde in de 10e minuut zelfs in de 0-2. Mike was attent nadat een PSV verdediger de bal niet weg kreeg. We bleven opzoek gaan naar meer en wederom was daar Million die met een schot gevaar stichtte. In de blessuretijd van de eerste helft was het PSV dat nog bijna tot scoren kwam maar het schot werd goed geblokt.

Na de rust ging PSV er nog vol voor en kwamen we moeilijk in ons spel, en net op dat moment scoren wij de 0-3. Vanuit de kluts was het Mike die met een hakbal Sergio in stelling bracht. Met deze goal was het verzet gebroken en werd PSV enkel nog gevaarlijk uit een vrije trap die goed gepareerd werd door Job. We speelden de wedstrijd volwassen uit en kwamen zelfs bijna op 0-4, maar Enzo schoot vanuit een vrije trap de bal net over de kruising. Een dik verdiende overwinning behaald mede door een uitstekende eerste helft. 

Voor de 3e keer op rij hebben we de nul weten te houden. Komende zaterdag spelen we uit bij sc Heerenveen O17 en proberen we deze fraaie serie een vervolg te geven. Aanvang op sportpark Skoatterwâld is 14:30.

Bijzonderheden: 

Opstelling Vitesse: 
1. Job 
2. Kelvin (54e minuut vervangen door Eelco)
3. Maikel 
4. Enzo © 
5. Jomairo
6. Jayden (77e minuut vervangen door Djordy)
7. Jurmain (49e minuut vervangen door Melano) 
8. Million (67e minuut vervangen door Nouri)
9. Mike
10. Daan 
11. Sergio (71e minuut vervangen door Darnell) 

Wissels: 
12. Kevin 
14. Nouri (67e minuut ingevallen voor Million)
15. Niyi
16. Eelco (54e minuut ingevallen voor Kelvin) 
17. Darnell (71e minuut ingevallen voor Sergio) 
18. Djordy (77e minuut ingevallen voor Jayden)
19. Melano (49e minuut ingevallen voor Jurmain)

Scoreverloop:   
0 – 1 Vitesse
2e minuut 
Doelpunt: Million Assist: Sergio

0 – 2 Vitesse 
10e minuut 
Doelpunt: Mike

0 – 3 Vitesse 
59e minuut 
Doelpunt: Sergio
Bron: redactie / MP

Deel online: