Nieuwsberichten
Vitesse O17 wint verdiend van AZ 11/04
De tiende wedstrijd alweer en na verliespartijen en gelijke spelen werd het wel weer tijd voor een overwinning. Vandaag kwam AZ op bezoek en hoewel zij samen met PSV onderaan staan geeft het natuurlijk niet de garantie dat er wel even gewonnen zou worden. De wedstrijd zelf was nou niet bepaald hoogstaand, van beide kanten niet trouwens.  Wij wilden wel maar waren niet effectief genoeg met de kansen en de bezoekers konden niet meer dan dat wat ze brachten.

Het was een fout in de opbouw van AZ wat er voor zorgde dat wij op 1-0 kwamen. Jurmain krijgt de bal via een AZ speler bij Mike en hij schiet de bal onder de keeper door tegen het net. Nogmaals, we hadden er gezien de kansen al meer moeten maken maar gingen rusten met de minimale voorsprong. De Alkmaarders kwamen na de pauze iets feller uit de startblokken maar echt heel gevaarlijk werden zij niet. Een schot wat net naast ging deed ons even schrikken maar spannender dan dat werd het niet. Ook de tweede helft was de wedstrijd onder controle en het wachten was op die 2e goal. Het duurde tot 10 minuten voor tijd en ook nu weer ging een AZ verdediger in de fout waardoor Melano alleen op de AZ goalie af kan gaan en heel koeltjes de 2-0 binnen schiet. Ondanks dat de wedstrijd niet hoogstaand was konden wij de verdiende drie punten bijschrijven en dat is wel weer lekker!

Aanstaande zaterdag de lange reis naar het noorden waar FC Groningen O.17 wacht, de wedstrijd in Groningen begint om 12:30 uur.

Opstelling:
1. Job, 2. Kelvin, 3. Eelco, 4. Luuk, 5. Jomairo, 6. Daan ©, 7. Melano (75. Maikel), 8. Million (72. Djordy), 9. Mike (68. Sergio), 10. Nouri, 11. Jurmain (58. Darnell)     

Wissels:
12.  Nigel, 15. Darnell (58. ingevallen voor Jurmain), 17. Sergio (68. ingevallen voor Mike), 18. Djordy (72. ingevallen voor Million), 19. Maikel (75. ingevallen voor Melano)

Scoreverloop:  
9. 1 – 0  Mike
70. 2 – 0  Melano


Bron: redactie / H.R.

Deel online: