Nieuwsberichten
Vitesse O19 kansloos tegen Feyenoord O19 12/03
Onder zeer slechte weersomstandigheden verloor Vitesse O19 het thuisduel tegen Feyenoord met 0 – 3. Vitesse kreeg tijdens deze wedstrijd wel een aantal mogelijkheden, maar Feyenoord was deze middag beter. De eerste kans in de wedstrijd was voor Vitesse. Een scherpe voorzet van Aaron Sieders kwam bij Thomas Beekman die zijn inzet gered zag worden door de doelman van Feyenoord. Even later werd het al 0 -1. Een hoekschop kwam bij de tweede paal waar een speler van Feyenoord geheel vrij stond. Het scoren werd hem dan ook niet moeilijk gemaakt.

Vitesse kreeg in de eerste helft twee mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. In de 23e minuut een combinatie tussen Aaron en Mark Bencze. Mark draaide bij zijn tegenstander weg. Zijn inzet werd in de uiterste hoek gered. Na een half uur spelen kreeg Thomas een kans. Zijn schot ging over.

Tijdens de tweede helft was Feyenoord heer en meester. Het spel speelde zich dan ook voornamelijk af op de helft van Vitesse. In de 68e minuut werd het 0 – 2. Een hoog schot was onhoudbaar voor Joey Kesting en in de 83e minuut werd het 0 -3. Een goede aanval van Feyenoord werd afgerond. Tegen het einde van de wedstrijd toen het al 0 – 3 stond kreeg Vitesse nog twee mogelijkheden om de ere treffen te maken. Drie minuten voor tijd een voorzet van Azzedine Dkidak op Mike Cyubahiro. Mike kopte maar net over de lat. Vlak voor het einde van de wedstrijd had Vitesse nog een hoekschop die genomen werd door Azzedine. Aness Serghini stond vrij maar kopte over de lat.

Opstelling
Joey Kesting, Aaron Sieders, Joël Thodé, Brian Vogelzang, Azzedine Dkidak, Anouar El Azzouzi, Mark Bencze, Yassin Oukili, Aness Serghini, Thomas Beekman, Melano Thier.

Wissels ingevallen: Mike Cyubahiro, Daan Huisman.
Wissels niet ingevallen: Ruben van Kouwen, Maikel Jansen, Eelco Mostert.

Scoreverloop:
12. 0-1 Feyenoord
68. 0-2 Feyenorod
83. 0-3 Feyenoord.


Bron: redactie / AvdB

Deel online: