Nieuwsberichten
Vitesse O19 onder de maat tegen PSV O19 21/01
Na het voortreffelijk resultaat uit tegen Ajax (0 – 1) stond de thuiswedstrijd tegen PSV O19 op het programma. Het werd een slechte wedstrijd voor Vitesse. Er was wel veel strijd, maar het was slordig en ook veel balverlies.

In de eerste helft waren er weinig kansen. Vitesse kreeg in de 6e minuut een goede mogelijkheid. Thomas Beekman bereikte Enrico Hernandez die in goed positie stond, maar de bal niet goed raakte. Na 25 minuten spelen was PSV gevaarlijk uit een vrije trap op ongeveer 20 meter van het doel. Deze vrije trap ging rakelings naast het doel. In de eerste helft bleef het 0 – 0.

Ondanks dat PSV beter was, was het Vitesse die PSV aan een voorsprong hielp in de 55e minuut. Simon van Duivenbooden raakte een bal ongelukkig en verdween naast Joey Kesting in het doel. Vier minuten later werd de wedstrijd beslist. Een aanval over rechts werd goed afgerond. Een kwartier voor tijd kwam de einduitslag op het scorebord. Maikel Jansen legde in het strafschopgebied zijn tegenstander neer. De scheidsrechter floot terecht voor een strafschop en Maikel kreeg zijn tweede gele kaart en moest vertrekken. De strafschop werd feilloos benut door PSV.

Een slechte middag dus voor Vitesse O19, maar de volgende wedstrijd is ook weer tegen PSV. Dan wordt er in Eindhoven gespeeld voor de beker.

Opstelling Vitesse:  Joey Kesting, Jur Driessen, Brend Leeflang, Brian Vogelzang, Quentin Seedorf, Anouar El Azzouzi, Mark Bencze, Yassin Oukili, Aness Serghini, Thomas Beekman, Enrico Hernandez.

Wissels ingevallen: Mark Jansen, Aaron Sieders, Simon van Duivenbooden.
Wissels niet ingevallen: Ruben van Kouwen, Georgy Theuns, Enze Cornelisse.

Scoreverloop: 55e 0-1 e.d. Simon van Duivenbooden, 59e 0-2 PSV, 75e 0-3 PSV.


Bron: redactie / AvdB

Deel online: