Nieuwsberichten
Vitesse O19 ook na vierde duel nog op nul punten 04/10

Na drie keer op rij verloren te hebben wordt het onderhand weer een keer tijd om punten te pakken. Men zegt dat winnen niet went maar verlies op verlies went ook absoluut niet!

Alle hoop en verwachting ten spijt, ook vandaag werden er geen punten in Arnhem gehouden. Het is ook niet zo dat we compleet van de mat getikt worden en dus kans- en roemloos ten onder gaan. De jongens laten bij vlagen heel goed voetbal zien, de combinaties zijn soms een lust voor het oog en ook verdedigend worden er weinig kansen weggeven. Maar die kansen die de tegenstander krijgt gaan er wel in waar bij ons de doelpuntenproductie op een zeer laag pitje staat.

Ook vandaag was weer een schoolvoorbeeld van hoe effectief de tegenstander wel met de geboden kansen om weet te gaan. Het lijkt wel of we er een patent op hebben om vroeg in de tweede helft op achterstand te komen, nu was het een corner die niet klemvast wordt gepakt. De bal beland voor de voeten van een Utrechter en deze schiet hard de 0-1 binnen. Iets meer dan vijf minuten later ligt de tweede van de Domstedelingen in ons doel. Op rechts wordt een bal doorgekopt, de rechtsback die mee opkwam geeft voor en tussen drie man in kan de tegenstander simpel binnentikken. Wat we daarna ook probeerden, echt gevaarlijk worden we niet meer voor de Utrechtse goalie. Het enige wapenfeit was een bal op de lat van Jayden maar dat was in de 85e minuut… Nadat we de Utrechters vorige maand in de eerste ronde van de beker op hun eigen bodem nog versloegen was het nu de beurt aan de rood-witten om de punten mee terug te nemen.

Hoe lastig ook, de jongens moeten hun rug rechten want de volgende wedstrijd staat dinsdag al op de kalender, op Papendal komt dan de huidige nummer twee FC Groningen op bezoek. De wedstrijd begint om 19.00 uur

Opstelling:
1. Joey, 2. Kelvin, 3. Brend, 4. Paul (65. Jayden), 5. Million, 6. Yassin ©, 7. Aness (79. Joël), 8. Enzo, 9. Ian, 10. Daan (79. Melano), 11. Enrico (61. Jurmain)

Wissels:
12. Ruben 14. Jayden (65. ingevallen voor Paul) 15. Aaron 16. Joël (79. ingevallen voor Aness) 17. Jurmain (61. ingevallen voor Enrico) 18. Melano (79. ingevallen voor Daan) 19. Maikel

Scoreverloop:
53. 0 – 1 FC Utrecht
59. 0 – 2 FC Utrecht
Bron: Redactie / H.R.

Deel online: