Nieuwsberichten
Vitesse O19 uitgeschakeld in de Beker 29/01

Vitesse O19 moest het opnemen uit tegen Feyenoord voor de beker. Het was de slechtste wedstrijd van Vitesse in seizoen 2017/2018. Feyenoord was de gehele wedstrijd beter. Op enkele goede acties na kwam Vitesse niet op het juiste niveau. Feyenoord kwam al in de vijfde minuut op voorsprong. Een schot vanuit de tweede lijn, kwam buiten bereik van Bilal Bayazitin in de uiterste hoek.

Hierna waren er twee goede loopacties van Richie. Hij ging langs een paar spelers, maar zijn inzetten gingen naast het doel. In de 30e minuut kwam Feyenoord op 2-0. Uit een hoekschop werd de bal niet goed weggewerkt. Toch had Vitesse nog één mogelijkheid. Mike de Beer werd neergelegd. De toegekende vrije trap werd door Patrick Vroegh genomen en door de doelman tot hoekschop verwerkt. Vijf minuten voor rust werd het nog 3 – 0 door slecht uitverdedigen.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Feyenoord had veel balbezit en scoorde nog vier keer. In de 55e minuut werd het 4-0. Een vrij trap werd van richting veranderd. Hierdoor kon Bilal nog wel redding brengen, maar de terugspringende bal kon een Feyenoord aanvaller met gemak scoren. Opnieuw uit een hoekschop werd er gescoord in de 61 minuut. Twintig minuten voor tijd redde Vitesse wel de eer door een doelpunt van Nikolas Agrafiotis op aangeven van Thomas Beekman. Hierna liep Feyenoord uit naar 6-1 en 7-1.

Opstelling Vitesse:
Bilal Bayazit, James Fofana, Younes Zakir, Jur Driessen, Azzedine Dkidak, Noah Abid, Mark Bencze, Patrick Vroegh, Thomas Buitink, Richie Musaba, Mike de Beer.

Wissels ingevallen: Thomas Beekman, Anthony Musaba, Geronimo Francis, Nikolas Agrafiotis.
Wissels niet ingevallen: Job Schuurman.

Scoreverloop:
5. 1-0 Feyenoord
30. 2-0 Feyenoord
35. 3-0 Feyenoord
55. 4-0 Feyenoord
60. 5-0 Feyenoord
71. 5-1 Nikos Agrafiotis
72. 6-1 Feyenoord
90. 7-1 Feyenoord
Bron: redactie / AvdB

Deel online: