Nieuwsberichten
Vitesse O9 speelt gelijk tegen Sparta O9 19/12
Na de afgelaste wedstrijd vorig weekend tegen Feijenoord speelde Vitesse O9 afgelopen zaterdag thuis tegen Sparta alweer de 11e wedstrijd in de Twingamescompetitie seizoen 2017. Timo was helaas ziek en daarom speelde vandaag ook Akin Ozcan van de O8 met ons mee.

Onze beide teams begonnen goed aan de wedstrijd en na 4 blokjes was de tussenstand dan ook al 9-2 in ons voordeel. Bij het 5e en 6e blokje waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar, beide teams kregen kansen en lieten bij vlagen hele mooie acties zien. Na deze 6 blokjes schakelde Sparta nog een tandje bij en zette vol druk waardoor het lastig voor ons werd om goed combinatievoetbal te blijven spelen.

Bij de laatste 2 blokjes kreeg Sparta echt de overhand en wonnen deze wedstrijdjes dan ook verdiend. De eindstand van deze toch boeiende wedstrijd was 5-5 in blokjes en ook in doelpunten werd  het gelijk, nl 14-14.

Deze wedstrijd was voor O9 voorlopig de laatste wedstrijd, i.v.m. de winterstop. Terugblikkend op deze 1e seizoenshelft kunnen wij daar met tevredenheid op terugkijken. Gezegd kan worden dat de jongens veel goede wedstrijden hebben gespeeld en iedere wedstrijd vol aan de bak moesten. Na de winterstop staan er weer mooie en goede wedstrijden op het programma en hopen we het goede spel voort te zetten.

Wedstrijdresultaten:
In blokjes 5-5 ( 3 x winst, 2 x gelijk en 3 x verlies)
Team A - Sparta A: 1-0 en 1-0                      Team B - Sparta B: 1-1 en 6-1
Team A - Sparta B: 1-2 en 0-3                      Team B - Sparta A: 3-3 en 1-4

Topscorers:
Nadir Rhouat:                27 + 2  tot.: 29
Marinos Enwiya:           25 + 2  tot.: 27
Timo v.d. Bovenkamp: 22 + 0  tot.: 22
Dani Tolhuisen:             16 + 3  tot.: 19
En 3 spelers met:          15 doelpunten


Bron: redactie / F.B.

Deel online: