Nieuwsberichten
Vitesse O9 verliest in Rotterdam van Sparta 13/11
Afgelopen zaterdag speelde Vitesse O9 z’n 7e wedstrijd in de Twingamescompetitie van dit seizoen. Tegenstander in deze uitwedstrijd was Sparta Rotterdam.

De eerste wedstrijd tussen beide ploegen was er een met twee gezichten. Sparta domineerde in het eerste gedeelte van de wedstrijd en Vitesse het tweede gedeelte waardoor er een mooie spektakelstuk uit voort kwam. Dit resulteerde toen in een gelijkspel.

Vandaag werd al snel duidelijk dat Sparta de betere ploeg zou zijn. Op het goede spel van Sparta hadden onze jongens onvoldoende antwoord en kregen we geen vat op de snelle aanvallen van de Rotterdammers.

Team A speelde iedere wedstrijd redelijk gelijkopgaand met Sparta. Waar Sparta de kansen wel afmaakte, was Vitesse niet scherp genoeg voor de goal. Team A verloor alle vier de blokjes met een kleine uitslag.

Team B had moeite om druk te krijgen op de spelers van Sparta, de ruimtes waren te groot en aan de bal gingen er vandaag teveel dingen niet goed. Alle wedstrijden werden dan ook met een ruime nederlaag afgesloten.

Sparta was vandaag gewoon beter en won daarom dik verdiend van onze jongens. Aankomende zaterdag wacht er voor O9 een nieuwe uitdaging, dan is thuis op Papendal Ajax O0 de tegenstander.

Blokuitslag:  0- 8
Uitslag in doelpunten: 9-31

Teamuitslagen:
Team A - Sparta A: 1-3 en 1-2                       Team B - Sparta B: 0-4 en 1-8
Team A - Sparta B: 1-2 en 1-3                       Team B - Sparta A: 3-6 en 1-3

Topscorers:
Nadir Rhouat:                  20+1  tot. 21
Marinos Enwiya:             17+2  tot. 19
Timo v.d. Bovenkamp:   15+1  tot. 16
 


Bron: redactie / F.B.

Deel online: