Nieuwsberichten
Vitesse O9 verliest nipt van Feyenoord O9 06/11
Afgelopen zaterdag speelde Vitesse O9 hun 6e wedstrijd in de twingamescompetitie najaar 2017. Thuis op Papendal was Feyenoord de tegenstander.

Al eerder in deze competitie hadden onze jongens ondanks het toen erg goede spel op Varkenoord de uitwedstrijd verloren. We begonnen slordig en zowel team A als team B
verloren hun 1e wedstrijdje van een kwartier met respectievelijk 1-3 en 0-2. Nadat trainer Jesper in de korte pauze had aangegeven hoe er gespeeld moest worden hervatten onze jongens de wedstrijd.

Bij zowel team A als team B was het spelbeeld gelijkwaardig aan dat van Feyenoord. Helaas wilde team A te vaak met te veel spelers naar voren en liepen individuele acties te vaak vast en daar profiteerde Feyenoord handig van. Alleen in het laatste wedstrijdje werd er veel compacter en ook meer samengespeeld en dat resulteerde in een 1-1- gelijkspel.

Team B pakte het anders en beter aan.  Dat leverde dan ook het gewenste resultaat op, het 3e blokje werd in een mooie wedstrijd gelijk gespeeld, het 2e en 4e blokje werden uiteindelijk gewonnen. Daarbij kon worden gezegd dat er bij vlagen heel goed werd gespeeld.

Ondanks het verlies is de wijze waarop onze jongens hebben gespeeld in deze wedstrijd zeker een compliment waard. Aankomende zaterdag is voor O9 in Rotterdam Sparta de tegenstander.

Blokuitslag: 4-6 ( 2 x winst, 2 x gelijk en 4 x verlies )
Uitslag in doelpunten: 13-19

Team A - Feijenoord A: 1-3 en 2-5          Team B - Feijenoord B: 0-2 en 2-0
Team A - Feijenoord B: 2-4 en 1-1           Team B - Feijenoord A: 3-3 en 2-1

Topscorers:
Nadir Rhouat:                    17 + 3  tot. 20
Marinos Enwiya:               15 + 2  tot. 17
Timo v.d. Bovenkamp:     12 + 3  tot. 15


Bron: redactie / F.B.

Deel online: