Nieuwsberichten
Vitesse Voetbal Academie verwelkomt wederom nieuwe talenten 20/06

In navolging van de bovenbouw verwelkomt ook de middenbouw van de Vitesse Voetbal Academie volgend seizoen een aantal nieuwe talentvolle jeugdspelers.

Vitesse O15

Vitesse O15 heeft zich op meerdere fronten versterkt voor seizoen 2018|2019. Wessel Biljardt, Jovanny Rahman, Paul Oostermeijer en Twan van Veldhuizen sluiten in het nieuwe seizoen aan bij Vitesse O15.

Biljardt komt over van Victoria 1893 uit Hilversum. Biljardt is een snelle aanvaller die een goede individuele actie in huis heeft. Rahman is een linksbenige centraal verdediger die over van komt uit de jeugdafdeling van Achilles’29 uit Groesbeek. Middenvelder Oostermeijer komt over van het Veenendaalse DOVO. Van Veldhuizen is een keeper met een goede reflex. De talentvolle keeper komt over van GVVV uit Veenendaal.

Vitesse O14

Ook Vitesse O14 begint versterkt aan het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Richard van der Lee verwelkomt na de zomerstop Mees Akkerman en Mats Rotvold-Leenaars.

Akkerman is een rechtsbenige buitenspeler die beschikt over veel snelheid en een goede techniek. De aanvaller komt over van BFC uit Bussum. Rotvold-Leenaars is een technische verdediger die overkomt van sv Huizen uit Huizen.

Vitesse wenst haar nieuwe spelers veel succes in het nieuwe seizoen!

Vitesse O15 start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op maandag 30 juli. Vitesse O14 op donderdag 2 augustus.
Bron: vitesse

Deel online: