Nieuwsberichten
Weekendoverzicht onderbouw week 35 04/09
De onderbouw van Vitesse heeft een druk weekend achter de rug. Op zaterdag werden twee oefenwedstrijden gespeeld en ging Vitesse O9 naar Limburg voor een minitoernooi bij Roda JC. Op zondag stond O11 tegenover De Graafschap en speelden O8, O9, O10 en O12 oefenwedstrijdjes tegen teams van Sparta Rotterdam.

Vitesse O8
speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen de Onder9 van SKV uit Wageningen. In een wedstrijd met twee helfden van twintig minuten was de eindstand uiteindelijk 4-6 in het voordeel van Vitesse. De stand had een stuk hoger uit kunnen vallen. Helaas werden veel kansen niet goed uitgespeeld of niet goed afgemaakt.

Op zondag stond een tweede oefenduel voor de Onder 8 op het programma. Nu werd thuis tegen Sparta Rotterdam O8 een wedstrijd met vier blokjes van een kwartier gespeeld. De blokjes eindigden respectievelijk in 2-3, 1-3, 3-2 en 4-5. De eindstand in doelpunten kwam hiermee op 10-13.

Een reis naar Limburg voor Vitesse O9 op zaterdag. Het team reisde af naar Kerkrade, waar een minitoernooi gepland stond. Tegen een combi-team van Roda O.09/O10 werd met 11-11 gelijkgespeeld. Hierna volgden ruime zeges op De Graafschap O.09 (8-1) en Fortuna Sittard O.09 (20-1).

Op zondag stond het team op Papendal tegenover Sparta Rotterdam O.09. In vier blokjes van een kwartier kwam de eindstand op 16-13 in het voordeel van de Arnhemmers.

Ook een dubbel programma voor Vitesse O10 dit weekend. Op zaterdag speelde het team van Mitchel Jansen in Den Haag een oefenwedstrijd tegen ADO. Vitesse won zeven blokjes, ADO Den Haag won er twee. De eindstand in doelpunten kwam op 8-30 voor Vitesse. Op zondag werkte het team een oefenwedstrijd af tegen Sparta Rotterdam O10. Ook hier ging Vitesse er met de zege vandoor. De Rotterdammers wonnen één blokje, de Arnhemmers maar liefst zeven. De eindstand in doelpunten kwam op 35-14 te staan.

Op zondag speelde Vitesse O11 een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap O11. De wedstrijd eindigde in een 26-4 overwinning.

Ook Vitesse O12 stond zondag op Papendal tegenover Sparta Rotterdam. Tegen de leeftijdsgenoten uit Rotterdam werd drie keer dertig minuten elf tegen elf gespeeld. Vitesse ging er met de zege vandoor, de wedstrijd eindigde in 6-2. De doelpunten kwamen op naam van Youssef (2), Luc, Jesaja, Jim en Sage.


Bron: redactie

Deel online: