Nieuwsberichten
Weekendoverzicht Onderbouw week 5 04/02
Dit weekend stonden er weer een paar mooie wedstrijd op het programma voor de onderbouwelftallen. Vitesse O10, O11 (uit) en O12 (thuis) speelden allen competitiewedstrijden met mooie uitslagen. Vitesse O9 en O12 werkten maandag oefenduels af.

De jongens van Vitesse O10 moesten dit weekend naar Den Haag. Hier werd een Twin Games-wedstrijd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van ADO. Na een wedstrijd van vier maal een kwartier zegevierde het Arnhemse team uiteindelijk met 10-16.

Vitesse O11 maakte de reis naar Zwolle. Ook hier ging het om een competitiewedstrijd. Vitesse O11 ging met een 3-11 overwinning weer naar huis.

Op het sportpark van WWNA in Wenum-Wiesel stond de competitiewedstrijd van Vitesse O12 tegen PSV O12 op het programma. Voor deze wedstrijd werd uitgeweken omdat de velden op Papendal onbespeelbaar waren. Deze wedstrijd eindigde na een 7-4 voorsprong uiteindelijk in een 7-7 gelijkspel. Het uitgebreide verslag van deze wedstrijd is hier te vinden.

Op maandag speelde O12 nog een oefenwedstrijd tegen PVCV O13. De wedstrijd werd 3-4 verloren. Ook Vitesse O9 ging voor een vriendschappelijke ontmoeting op bezoek bij SML. Tegen SML O10 werd elf tegen elf gespeeld en met 1-12 gewonnen.


Bron: redactie

Deel online: