redactie / R.S. 19/08
Na de eerste wedstrijd speelde we onze tweede wedstrijd in 4 dagen, de tegenstander was ADO Den Haag C2. De wedstrijd ging helaas verloren met 3-0. Sil Buikema en Sven van Doorn waren geblesseerd.

In de eerste helft speelde het spel zich vooral af op onze helft. We kregen na 4 minuten een doelpunt tegen, na een mooi schot van de mid-mid van ADO Den Haag, zelf creëerden we erg weinig kansen. ADO Den Haag was fysiek sterker dan wij, qua voetbal deden we zeker niet onder voor hun. Toch kregen we in de 16e en 24e minuut nog 2 doelpunten tegen en zo was de ruststand 3-0. Mark verving in de 25ste minuut Floris. Floris is nog herstellende van een blessure en de trainer neemt geen risico met hem.

In de tweede helft  kwamen Jelmer, Jovi, Niek erin voor Dean, Ayoub en Marlon. We gingen goed van start en dit resulteerde in een aantal kleine kansjes via Quincy en Jovi, maar tot echte doelpogingen kwam het niet.
We mogen terugkijken op een redelijke wedstrijd.

De volgende oefenwedstrijd van Vitesse/AGOVV C2 is op zaterdag 21 augustus dan spelen we een toernooi in Norg.

Opstelling Vitesse/AGOVV C2
Doel: Dean Bredewolt