2010-03-23: vv Bennekom E1 - Vitesse/AGOVV E1re 23/03
Vitesse/AGOVV E1 wint verdiend maar geflatteerd van een goed voetballend Bennekom

In de competitie waren we Bennekom al een keer tegengekomen, in die wedstrijd lieten ze zien dat ze absoluut behoren tot de beste tegenstanders uit onze competitie. We waren van te voren dus gewaarschuwd.

En anders dan de uitslag doet vermoeden, was het wederom grote gedeeltes van de wedstrijd een gelijkopgaande strijd. Alleen maakte wij de kansen die we creëerden af en hadden zij de pech dat de paal of keeper Job een doelpunt steeds in de weg stond.
Mooi om te zien was dat er niet alleen bij vlagen goed gevoetbald werd door beide ploegen, maar dat er ook felle duels werden uitgevochten, waarin de uitstekende scheidsrechter goed aanvoelde wanneer te fluiten en wanneer niet.

Opstelling Vitesse/AGOVV E1
Job Schuurman, Sjors van den Hoogen, Lucas ter Maat, Hamit Dogru, Mike de Beer, Levi van der Spek, Ferron Deighton

Ook in actie gekomen: Rik Kelderman, Jos van Milligen, Max Blickmann