Nieuwsberichten
Uitslagen onderbouw week 4 28/01
Dit weekend werden er weer diverse wedstrijden afgewerkt in de onderbouw. Vitesse onder 9, onder 11 en onder 12 speelden hun wedstrijden op Papendal terwijl onder 10 voor op bezoek mocht bij Fortuna Sittard. Onder 11 speelde tenslotte op zondag nog een internationaal toernooi in Rotterdam.

Onder 9 speelde zaterdag op Papendal de competitiewedstrijd tegen Ajax onder 9. Deze wedstrijd eindigde in 4-6 in blokjes. In doelpunten kwam de eindstand op 7-16. Ook Vitesse onder 11 speelde een wedstrijd op Papendal. Tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag werd met 5-12 verloren. Tenslotte speelde Vitesse onder 12 thuis tegen Feyenoord. De wedstrijd werd met elf tegen elf gespeeld in drie blokken van dertig minuten. De Rotterdammers wisten de wedstrijd met 1-2 te winnen.

Onder 10 reisde af naar het zuiden voor de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. De vier blokken van ieder een kwartier werden met zes tegen zes gespeeld en eindigde in een forse 4-42 overwinning voor de Arnhemmers.
 
Onder 11 kwam op zondag in actie op een toernooi in Rotterdam. De wedstrijden werden met acht tegen acht gespeeld in Twin Game-vorm.

Uitslagen:
Vitesse - Utrecht 5-5
Vitesse - Feyenoord 4-5
Vitesse - Genk 5-3
Vitesse - Manchester City 5-10


Bron: Redactie

Deel online: