Nieuwsberichten
Vitesse O16 verliest in Sittard 08/12

Een roerige week ging vooraf aan deze wedstrijd. Door het opstappen van de hoofdtrainer Slutsky werden er links er rechts andere poppetjes geplaatst. Zo schoof trainer Tim door naar het eerste. Afgelopen dinsdag nam Bart de honneurs waar en later op de avond werd bekend dat Dennis de laatste twee weken over zou nemen.

Na een lange rit begonnen we slap aan de wedstrijd. Fortuna was vanaf minuut één bezig ons uit het spel te halen en dat lukte aardig. We waren gelaten en toonde te weinig inzet. Het werd zelfs na twee minuten 1-0 voor Fortuna. Een mislukte kopbal van Merdan werd door Jari in eigen doel gewerkt. Vitesse probeerde wel maar echt overtuigend werden we niet. Toch kwamen we op gelijke hoogte in de 20e minuut. Een vrije trap van Miliano kwam via via bij Naygiro terecht en die schoot de bal overtuigend binnen. In plaats van erop en erover lieten we Fortuna terug in de wedstrijd komen. Een vrije bal van Fortuna viel in ons strafschop gebied. Er kwam van onze zijde geen druk op de bal waardoor Fortuna Sittard de 2-1 kon inschieten.

In de rust de poppetjes recht gezet en duidelijk gemaakt dat er een schepje bij op moest. De tweede helft toonde we wel inzet. Fortuna kwam twee keer maar op onze helft en we kregen wat kansjes. Maar de echte overtuiging was er vandaag niet. Zo bleef het 2-1 en moesten we met een gefrustreerd gevoel bijna twee uur terug rijden naar Arnhem. Volgende week de laatste competitie wedstrijd voor de winterstop tegen PSV thuis.
Bron: redactie / M.B.

Deel online: