Nieuwsberichten
Vitesse O19 verliest met ruime cijfers van PSV 08/12

Na de blamage van afgelopen dinsdag hadden de mannen vandaag de kans zich hiervoor te revancheren. De tegenstander van vandaag staat derde en vandaag is zo’n beetje onze laatste kans om nog in de kampioenspoule terecht te komen. De eerste helft van deze wedstrijd ging gelijk op met over en weer wat kansjes en mogelijkheden. Het vertoonde spel was al een heel stuk beter dan de vorige wedstrijd en we waren zeker niet de mindere.

De twwede helft was echter amper begonnen of we stonden alweer tegen een achterstand aan te kijken! Eerst was het oud-Vitessenaar Simon van Duivenbooden die een doelpunt maakte zoals hij dat vorig seizoen vaak voor ons maakte. In de zestien met een man in de rug wegdraaien en binnenschieten. Drie minuten later kregen we een heel makkelijk gegeven strafschop tegen en leek de wedstrijd definitief op slot.

In de fase na het tweede doelpunt werd het weer een min of meer gelijkopgaande wedstrijd. Op het moment dat sommige van onze jongens er niet echt meer in geloofden viel de aansluitingstreffer min of meer uit de lucht. Een lange bal van Aness door het midden werd door Jasper op waarde geschat en hij lobde de bal over de aanstormende PSV-goalie. Een paar minuten was het geloof er weer maar helaas.. langer dan een paar minuten duurde het ook niet want vijf minuten later was het verschil weer met twee doelpunten. Het verzet was toen definitief gebroken en tot overmaat van ramp kregen we er hierna nog twee tegen waardoor we weer vijf tegendoelpunten voor een tweede keer in deze week moesten incasseren.

Theoretisch is er nog van alles mogelijk in deze poule omdat de ploegen zo dicht bij elkaar zitten maar er moet wel een wonder gebeuren willen we nog de eerste acht halen. Aanstaande zaterdag wederom een uitwedstrijd, de derde op rij, en nu gaat de reis richting Almere. We nemen het dan op tegen de nummer laatst, Almere City, en de wedstrijd in het Yanmar Stadion begint om 12.00 uur.

Opstelling:
1. Joey, 2. Kelvin (67. Aaron), 3. Brend, 4. Enzo, 5. Million, 6. Daan (57. Milan), 7. Jasper, 8. Yassin © (57. Jomairo), 9. Enrico (46. Aness), 10. Nouri (46. Ian), 11. Jayden

Wissels:
12. Job 15. Aaron (67. ingevallen voor Kelvin) 16. Jomairo (57. ingevallen voor Yassin) 17. Ian (46. ingevallen voor Nouri) 18. Aness (46. ingevallen voor Enrico) 19. Milan (57. ingevallen voor Daan) 20. Joël

Scoreverloop:
48. 1 – 0 PSV
51. 2 – 0 PSV
74. 2 – 1 Jasper (assist: Aness)
79. 3 – 1 PSV
83. 4 – 1 PSV
92. 5 – 1 PSV
 
Bron: Redactie / H.R.

Deel online: