De route naar Papendal

Met de auto

Vanuit de richting Arnhem/Nijmegen

Rijd vanaf de Centrumring in Arnhem naar de Amsterdamseweg, richting Utrecht/N224. Op de Amsterdamseweg/N224 is het lang (alleen maar) rechtdoor, totdat de afslag Papendal aan de linkerkant verschijnt. Na de slagboom is het rechtsaf. Vervolgens is het linksaf na het gebouw van NOC*NSF waar je de auto kan parkeren. Het veld ligt op loopafstand aan de rechterkant.  

Vanuit westelijke richting Ede/Utrecht/Amsterdam

Neem op de A12 de afslag Oosterbeek. Sla vervolgens rechtsaf de N224 op richting Arnhem. Nu is het de derde afslag rechts (Papendal). Na de slagboom is het rechtsaf. Vervolgens is het linksaf na het gebouw van NOC*NSF waar je de auto kan parkeren. Het veld ligt op loopafstand aan de rechterkant. 

Vanuit (A12) oostelijke richting Oberhausen/Apeldoorn/Arnhem

Neem op de A12 de afslag Oosterbeek. Sla vervolgens links de N224 op richting Arnhem. Nu is het de derde afslag rechts (Papendal). Na de slagboom is het rechtsaf. Vervolgens is het linksaf na het gebouw van NOC*NSF waar je de auto kan parkeren. Het veld ligt op loopafstand aan de rechterkant. 

Vanuit zuidelijke richting Rotterdam/Den Bosch/Eindhoven

Volg de A50 richting Apeldoorn, Zwolle en Utrecht. Bij het knooppunt Grijsoord kies je voor de afslag Utrecht/Den Haag. Je komt uit op de A12, kies op de A12 onmiddellijk voor de afslag Oosterbeek. Kies na de afslag linksaf voor de N22 richting Arnhem. Nu is het de derde afslag rechts (Papendal). Na de slagboom is het rechtsaf. Vervolgens is het linksaf na het gebouw van NOC*NSF waar je de auto kan parkeren. Het veld ligt op loopafstand aan de rechterkant. 

 

Met het openbaar vervoer

Doordeweeks rijdt lijn 10 (Breng) regelmatig van en naar Papendal. Deze buslijn rijdt tot op het terrein van Papendal en je stapt uit vlak naast de parkeerplaats van Vitesse bij het nieuwe gebouw. Lijn 10 vertrekt dagelijks elke .15 en .45 vanaf het busstation in Arnhem. Kijk voor een volledige dienstregeling op de website van Breng. Lijn 10 rijdt 's avonds niet.

Doordeweeks, 's avonds en in het weekend kun je vanuit Arnhem-Centrum lijn 105 richting Barneveld (Syntus) nemen. Deze buslijn rijdt in een iets lagere frequentie dan lijn 10. Als je deze bus pakt dan stap je uit bij de halte Motel Westend. Vanaf daar loop je het terrein van Papendal op en is het een aantal minuten wandelen richting de Vitesse-velden. De tijdsschema's van lijn 105 zijn te vinden op de site van Syntus: http://www.syntusgelderland.nl/reisinformatie/reis_plannen/dienstregeling/streeklijnen.aspx.